Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیئت اسکیت استان البرز با تاکید براینکه تمام توان خود را به کار گرفته ایم تا نسل طلایی اسکیت این استان را حفظ کنیم گفت: در این مسیر دشواری های فراوانی داریم که یکی از آنها فقدان پیست استاندارد است.

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز، محمود فرهنگ رنجبر اظهار کرد: با یک کار جمعی و تلاش شبانه روزی به یکی از اصلی ترین کانون های پرورش استعدادهای اسکیت تبدیل شده ایم و در مسابقات کشوری و لیگ های مختلف خود را به عنوان یکی از مدعیان اصلی مطرح کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تمام این دستاوردها در حالی به دست آمده است که ما از حداقل زیرساخت ممکن یعنی پیست استاندارد محروم هستیم وهمین موضوع اهمیت وارزش کار خانواده بزرگ اسکیت البرز رادوچندان می کند.

رنجبر با بیان اینکه علیرغم همه کمبودها همراهی و حمایت فدراسیون واداره کل ورزش وجوانان را در کنار خود داشته ایم گفت: بهره مندی از پیست ورزشگاه آزادی برای تمرین ومسابقات  تیم های منتخب البرزیکی از اتفاق های خوب در دو سال اخیر بوده است.

متولی اسکیت البرز به تلاش های صورت گرفته برای احداث اولین پیست استاندارد این استان اشاره کرد و گفت: پس از جانمایی زمین در مجموعه انقلاب و تهیه نقشه های آن رایزنی هایی در سطح استانی و ملی برای تامین اعتبار آن داشته ایم اما تاکنون به نتیجه مشخصی نرسیده است.

رنجبر اضافه کرد: پیگیری ها و تلاش ها برای به نتیجه رسیدن این پروژه را ادامه می دهیم و در این مسیر نیازمند حمایت های مدیران شهری واستانی هستیم.

وی به آسیب های اسکیت البرز از شیوع کرونا سخن به میان آورد و گفت: جای تاسف است که عنوان کنم در بخش ورزشکار با کاهش روبرو هستیم و مربیان فعال ما در پیست های سطح استان امنیت شغلی خود را از دست داده اند و برای گذران زندگی به مشاغل دیگر روی آورده اند.درعین به دلیل استیجاری بودن بسیاری از پیست ها وبه تبع آن کاهش درآمدها  انتظار می رود در شرایط کنونی مالکان همراهی بیشتری با باشگاه ها ومربیان داشته باشند و در زمینه اجاره بها این عزیزان را همراهی کنند.

رنجبر در پایان تصریح کرد: در عین حال افزایش قیمت وسایل وتجهیزات اسکیت نیز مزید بر علت شده تا شاهد کاهش اسکیت سواران و چهره های مستعد در این رشته باشیم وخانواده ها در تامین نیاز فرزندان با دشواری های زیادی روبرو باشند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: البرز کرج اسکیت قهرمان پروری پیست اسکیت سخت افزار مدال آوری پیست استاندارد اسکیت البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۸۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرعت شبکه 6G در آزمایش جدید به ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه رسید

 کنسرسیومی از شرکت‌ها در ژاپن اولین دستگاه بی‌سیم پرسرعت 6G در جهان را ساختند. این دستگاه که از فناوری نسل ششم ارتباطات استفاده می‌کند، می‌تواند داده‌ها را با سرعت ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه در فاصله بیش از ۳۰۰ فوت (۹۰ متر) انتقال دهد. این میزان تا ۲۰ برابر سریع‌تر از شبکه 5G است.

به گزارش Docomo، این میزان سرعت انتقال داده، معادل انتقال پنج فیلم HD به صورت بی‌سیم در هر ثانیه است و تا ۵۰۰ برابر سریع‌تر از سرعت متوسط 5G شبکه موبایل T-Mobile در ایالات‌متحده است.

نتایج آزمایش‌های جدید که در ۱۱ آوریل (۲۳ فروردین ۱۴۰۳) در بیانیه‌ای مشترک اعلام شد، نشان می‌دهد که این دستگاه بی‌سیم، داده‌ها را با سرعت ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه، در فضای داخلی در باند ۱۰۰ گیگاهرتز، و در فضای خارجی در باند ۳۰۰ گیگاهرتز منتقل می‌کند. نمایندگان کنسرسیوم در بیانیه خود اعلام کردند که این تست‌ها در فاصله ۱۰۰ متری انجام شد.

شبکه 5G که در سال ۲۰۱۹ عرضه شد، آخرین استاندارد فعلی ارتباطات بی‌سیم است و تقریباً در همه گوشی‌های هوشمند جدید به‌کار رفته است. میانگین سرعت 5G شبکه موبایل T-Mobile در ایالات‌متحده تقریباً ۲۰۴.۹ مگابیت بر ثانیه (Mbps) است؛ درحالی‌که حداکثر سرعت تئوری 5G حدود ۱۰ گیگابیت بر ثانیه است.

اما طبق گفته GSMA، دانشمندان درحال‌حاضر روی ساختن نسل ششم این استاندارد 6G کار می‌کنند. استاندارد زیرساخت‌های 6G درحال توسعه است و پیش‌بینی می‌شود اوایل دهه ۲۰۳۰ این شبکه در بسیاری از مناطق دنیا رسماً در دسترس قرار گیرد.

تفاوت اصلی بین 6G و 6G در باند‌های فرکانس طیف الکترومغناطیسی است که دانشمندان درحال کار روی آن هستند. عملکرد در باند‌های بالاتر، به‌معنای سرعت بسیار بالاتر است. باید منتظر ماند و دید که دقیقاً در چه سالی فناوری 6G در کشور‌ها عرضه می‌شود.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • کسب رتبه دو کشوری در شاخص بی دردی زایمان طبیعی
  • ثبت بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در البرز
  • ۹۵۶ بوشهری به حج تمتع اعزام می‌شوند
  • سرعت شبکه 6G در آزمایش جدید به ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه رسید
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • نجفی: استاندارد نبودن پیست‌ها برای ورزشکاران هزینه‌بردار است
  • استقبال از تنیسور ملی پوش طلایی در سمنان
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد+ شرایط
  • رعایت و ترویج الزامات استاندارد در جامعه نوعی امر به معروف است