Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدرت جمشیدیان رئیس هیات اسکیت استان ایلام صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام در مورد وضعیت اسکیت در استان ایلام گفت: در حال حاضر تعداد هیات‌های شهرشتان‌ها از یک هیات به پنج هیات ارتقا پیدا کرده است؛ برای سایر شهرستان‌ها نیز آمادگی برگزاری دوره‌های مربی گری و داوری را داریم و از نظر مالی نیز به آنها کمک خواهیم کرد تا این هیات‌ها در این شهرستان‌ها راه اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای رشد اسکیت در استان اولویت اول باید روی بحث آموزش باشد و بر همین اساس سه دوره مربیگری و یک دوره کلاس داوری برگزار شد که در همین راستا تعداد مربیان ما از سه مربی به بیش از ۶۰ مربی افزایش پیدا کرد و تعداد داوران هم به بیش از ۲۰ نفر رسید.

رئیس هیات اسکیت استان ایلام در ادامه عنوان کرد: از هر شهرستان ۴ نفر معرفی و در کلاس‌های مربی گری و داوری که به صورت رایگان برگزار می‌شد حضور پیدا کردند؛ ما تنها هیاتی هستیم که به خاطر توسعه ورزش اسکیت تمام کلاس‌های داوری و مربی گری را رایگان برگزار کرده‌ایم.

وی در مورد تعداد ورزشکارن سازمان یافته در استان ایلام به خبرنگار ما گفت: تعداد ورزشکاران سازمان یافته ما بیش از ۳۰۰ نفر است که در سال‌های اخیر به خاطر شرایط کرونا  فعالیت ورزش اسکیت کاهش پیدا کرد است اما بعد از گذر از این شرایط تعداد بیمه شدگان ما در حال افزایش است و پیش بینی ما این است که تا پایان سال این عدد به ۷۰۰ نفر برسد.

جمشیدیان در مورد وضعیت پیست اسکیت استان نیز اظهار داشت: پیست اسکیت مرکز استان از محدود پیست‌های استاندارد کشور است و در کشور این چنین پیستی  در دو یا سه استان بیشتر وجود ندارد اما همین پیست نیز دارای نواقصی بوده که مدیر کل ورزش و جوانان قول داده است این نواقص و مشکلات بر طرف و پیست بازسازی شود که اگر این پیست بازسازی و اصلاح شود ما مطمنا می‌توانیم میزبان مسابقات بین المللی، کشوری و میزبان اردوهای تیم ملی در استان باشیم؛ ما در سال ۸۵ تجربه حضور تیم ملی بزرگسالان اقا و خانم کشور را در این پیست داشته‌ایم.

وی در مورد لیگ اسکیت استان نیز عنوان کرد: ما امسال اولین دوره لیگ استان را شروع کردیم  لیگ امسال در سه مرحله برگزار می‌شود که مرحله اول آن برگزار و دو مرحله بعدی طی ماه‌های آینده برگزار می‌شوند؛ تیم منتخب استان نیز شناسایی شده است  و به لیگ کشور اعزام می‌شوند.

جمشیدیان در پایان تاکید کرد:  اسکیت استان در دو رشته  فعالیت دارد و قرار است رشته اسکیت برد نیز به رشته‌های ما اضافه شود؛ رشته اسکیت برد تنها رشته اسکیتی است که در المپیاد برتر حضور دارد.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: اسکیت پیست اسکیت مسابقات اسکیت استان استان ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۹۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از امپراتوران روم گرفته تا جان دی. راکفلر که به اولین میلیاردر جهان تبدیل شد، دنیا شاهد زندگی ثروتمندان بسیاری بوده است. اما ثروتمندترین افراد حال حاضر جهان کجا زندگی می کنند؟ اینفوگرافیک زیر، کشورهایی را که بیشترین تعداد میلیاردرها را در سال ۲۰۲۴ در خود جای داده اند را نشان می دهد.

کشورهای دارای بیشترین میلیاردرها در سال ۲۰۲۴

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از روزیاتو، طبق فهرست ثروتمندان جهان Hurun در سال ۲۰۲۴، چین ۸۱۴ میلیاردر دارد که بیشترین تعداد میلیاردرها در جهان است. چین علیرغم حفظ رتبه اول، طی یک سال ۱۵۵ میلیاردر را از دست داد، در حالی که ایالات متحده ۱۰۹ میلیاردر به دست آورد. شکاف بین دو کشور اکنون به ۱۴ میلیاردر کاهش یافته است.

ایالات متحده و چین با هم نزدیک به نیمی از ۳,۲۷۹ میلیاردر جهان را در خود جای داده اند. پس از آنها هند با ۲۷۱ میلیاردر و بریتانیا با ۱۴۶ میلیاردر قرار دارند.

با این حال، در مجموع، کشورهای اروپایی شش کشور از ۱۰ کشور برتر و هشت کشور از ۲۰ کشور برتر با بیشترین تعداد میلیاردرها هستند.

به طور طبیعی، بزرگترین اقتصادهای جهان در تعداد میلیاردرها بیش از حد حضور دارند، زیرا فرصت های بیشتری برای تولید ثروت فراهم می کنند.

سوئیس، سنگاپور و سوئد از این نظر با دیگر کشورها فرق می کنند و تنها یکی از آنها در بین ۲۰ اقتصاد برتر از نظر تولید ناخالص داخلی قرار دارند. تصور می‌شود که هر سه کشور دارای نرخ‌های مالیاتی بالایی هستند که معمولاً برای ثروت اندوزی مفید نیستند. اما برداشت ها می تواند گمراه کننده باشد. به عنوان مثال، سوئد مالیات بر ارث، نرخ ثابت بر عایدی سرمایه و نرخ مالیات شرکتی ۲۱ درصدی ندارد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902620

دیگر خبرها

  • آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین
  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک
  • (اینفوگرافیک) کدام کشور‌ها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردر‌های جهان را دارند؟
  • ◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟
  • نجفی: استاندارد نبودن پیست‌ها برای ورزشکاران هزینه‌بردار است
  • ترانه احمدی با رکوردشکنی،قهرمان اسکیت فری استایل کشور شد
  • انتصاب رییس جدید هیات کوراش مشهد
  • مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری بین استان فارس و هیات‌های خارجی
  • ۹۸ درصد پذیرفته شدگان ان. جی. ال دهلران بومی هستند